You can use the login button in the top right as well
 

Welkom bij Datech Solutions 

Binnen de groep Tech Data, is Datech Solutions de gespecialiseerde divisie voor de Value Added distributie van Autodesk software. Autodesk helpt mensen bij het bedenken, ontwerpen en creëren van een betere wereld en is marktleider in 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware.


In aanvulling op de CAD-software AutoCAD® en AutoCAD LT®, is Datech Solutions ook de exclusieve distributeur van gespecialiseerde Autodesk oplossingen voor Architectuur, Engineering, Bouw, Manufacturing en Media & Entertainment.

Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we verder gaan dan enkel de distributie. We werken nauw samen met de Autodesk® teams om de verkoop te ontwikkelen en het netwerk van geautoriseerde wederverkopers te ondersteunen. Deze toegevoegde waarde wordt dagelijks verwezenlijkt door onze toegewijde teams (sales, technisch en marketing) voor elke productfamilie!

Meer weten? Op de websites IDCM.info en 2DCAD vindt u een overzicht van alle Autodesk producten, industriëen en evenementen.

    
Via REx, de Datech Reseller Exchange, komt u meer te weten over Datech Solutions en ontvangt u al onze communicatie! Op REx vindt u ook enkele tools terug om zonder problemen een Intouch-order voor Autodesk-software te plaatsen :